Välj en sida

Skogsarbeten Gislaved

Skogsarbeten Gislaved

På Fridhälls Gård, arbetar vi med bland annat skogsarbeten, i och i omnejd av Gislaved. Vi vänder oss till er som behöver hjälp med till exempel skogsavverkning. När vi genomför våra tjänster så är vårt mål att du som kund ska bli 100 procent nöjd både med själva arbetet som vi utför liksom med vår kundservice. Vi kan åta oss både de större såväl som de litet mindre uppdragen. Det är alltid kunden som avgör hur mycket eller lite den vill få hjälp med.

Nöjda kunder

Vi är ett företag som kan anlitas för ganska många olika tjänster. Oavsett om du i Gislaved med omnejd vänder dig till oss för att få hjälp med skogsarbeten eller med någonting annat, så är vårt självklara mål att du som kund får kvalitativ och kostnadseffektiv hjälp.

Lantbruk Gislaved

Kvalitet

Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och pålitlighet. Vi har alltid kundens behov och önskemål i fokus. När vi ger oss ut på skogsarbeten så har vi också väldigt bra maskiner som effektiviserar arbetet.

Erfarenhet

Med många år av erfarenhet ifrån branschen levererar vi alltid våra tjänster med bästa kvalitet, god service och finfina resultat. Det allra mesta inom den här branschen behärskar vi. Vår strävan är alltid att göra dig som kund hundra procent nöjd med den tjänsten vi utför. Genom noggrannhet och ett nära samarbete med dig som kund är detta möjligt. Att kunna få hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med inom skog ser vi verkligen fram mot!

Kontakta oss

Ni hittar vårt företag i Bredaryd i närheten av Gislaved. Skulle ni vilja ha mer information om oss och vår verksamhet så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Det finns inga dumma frågor så vi ser verkligen fram emot att få svara på era frågor och funderingar.

Fridhälls Gård • 330 10 Bredaryd • 070-3444832 • fridhallsgard@outlook.com