Välj en sida

Lantbruk Gislaved

Lantbruk Gislaved

På Fridhälls Gård, i närheten av Gislaved arbetar vi inom lantbruk med att framförallt föda upp kor. Varmt välkommen till oss!

För våra uppfödda djur vill vi göra livet så harmoniskt och bra som möjligt. Vi ser till att de har tillgång till allt de behöver och att de upprätthåller en god hälsa. Djuren lever i en fridfull miljö där de har tillgång till gröna marker och ett ljuvligt liv. All boskapsskötsel sker för kornas bästa!

Vårt lantbruk har god kontakt med lokala slakterier runt omkring Gislaved. När korna blir äldre och det är dags säljer vi dem till slakterier i närheten. Givetvis ser vi till att allt sköts på ett snyggt sätt.

Har ni några frågor om vårt arbete inom lantbruk eller kring gården är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss. Vi svarar då så fort som möjligt.

Lantbruk Gislaved

Kvalitet

Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och pålitlighet. Vi har alltid djurens bästa i fokus. Att vara lantbrukare som vi är, det är en livsstil och ett åtagande som vi både trivs med och känner oss stolta över. Vår djurhållning är den bästa möjliga. Med andra ord så är vi väldigt stolta över vår verksamhet, och att den dagen det är dags för slakt så sker den på ett sätt så att djuren slipper lida.

Medvetna konsumenter

Konsumenterna blir också alltmer medvetna om köttets ursprung och vill köpa lokalt producerat kött. Det är ett bra val att välja svenskt kött i allmänhet och kött som kommer från Fridhälls gård i synnerhet.

Kontakta oss

Som sagt ligger vår gård nära Gislaved, närmare bestämt i Bredaryd, och skulle ni vilja ha mer information om oss och vår gård så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Det finns inga dumma frågor så vi ser verkligen fram emot att få svara på era frågor och funderingar.

Fridhälls Gård • 330 10 Bredaryd • 070-3444832 • fridhallsgard@outlook.com