Välj en sida

Jordbrukare Värnamo

Jordbrukare Värnamo

Fridhälls Gård är en gård med uppfödning av nötkreatur, gården drivs av jordbrukare i Värnamo med omnejd. All kreatur föds upp och lever i en fin och harmonisk miljö med tillgång till gröna marker och ett härligt liv. För oss är det viktigt att korna lever ett bra liv med god tillgänglighet till alla nödvändigheter.

Korna får leva ett hälsosamt och harmoniskt liv på vår gård. När deras liv leder mot sitt slut säljer vi vidare dem till lokala slakterier. Vi behandlar djuren med respekt och värme och de har grönskande ängar att vandra omkring och beta på. Våra kor lider inte av stress. I den bästa av världar hade man önskat att alla kor hade det lika bra som de kor som lever hos oss!

Vårt jordbruk har god kontakt med lokala slakterier runt omkring Värnamo. När korna blir äldre och det är dags säljer vi dem till slakterier i närheten. Givetvis ser vi till att allt sköts på ett snyggt sätt.

Jordbrukare Värnamo

Kvalitet

Vi fokuserar på kvalitet, engagemang och pålitlighet. Vi har alltid djurens bästa i fokus. Att vara jordbrukare som vi är, det är en livsstil och ett åtagande som vi både trivs med och känner oss stolta över. Vår djurhållning är den bästa möjliga. Med andra ord så är vi inte så lite stolta över vår verksamhet, och att den dagen det är dags för slakt så sker den på ett sätt så att djuren slipper lida.

Medvetna konsumenter

Konsumenterna blir också alltmer medvetna om köttets ursprung och vill köpa lokalt producerat kött. Det är ett bra val att välja svenskt kött i allmänhet och kött som kommer från Fridhälls gård i synnerhet.

Kontakta oss

Som sagt ligger vår gård nära Värnamo, närmare bestämt i Bredaryd, och skulle ni vilja ha mer information om oss och vår gård så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Det finns inga dumma frågor så vi ser verkligen fram emot att få svara på era frågor och funderingar.

Fridhälls Gård • 330 10 Bredaryd • 070-3444832 • fridhallsgard@outlook.com